Samstag, 19. November 2011

Sista natten...

...i den gamla lägenheten. Ska nu gå och lägga oss för sista gången här.

Framför huset står transportbilen redo för sitt jobb i helgen. En fin stor VW Crafter.

Vi är trötta och glada och lite vemodiga också, så många känslor som kommer upp nu.

Sov gott all ihopa.

Vi hörs.

Mittwoch, 16. November 2011

Sista gången....

...att jag städat i "vårt hörn" av trädgården, här på svärföräldrars tomt. Det var mycket löv som fallit ner under veckan, och nu är det bara några blad kvar som hänger på träden.

Det var inte mycket uppehåll nu på nätet, för här är flyttningen i full fart. Allt ska packas ihop, lättare sagt än gjort. Det gäller att sortera två 40åriga människoliv. Mycket dyker upp, mycket man sedan länge hade glömt. Spännande, men också jobbigt är det med allt.

Ett riktigt hem har vi inte i ögonblicket. Största delen av alla saker är redan i vårt nya hus, inpackad i kanske en million kartonger, men de tomma skåpen finns kvar här i vår gamla lägenhet. Det är en konstig känsla att sitta här och titta på tomma möbler, även blommorna har redan flyttad. I varje möbelvaruhus är det hemligare änn vad det är här nu.

Men på helgen ska möblerna följa efter, vi har bokad en transportbil från fredag eftermiddag till söndag kväll. Då ska det bli första gången att sova över i det nya hemmet.

Nästa vecka ska vi ha semester, så vi kan packa ut alla kartonger och steg för steg börja om ett normalt liv.

I morgon efter jobbet ska jag köpa en tvättmaskin och förhoppningsvis en ny el-spis.

Ska nu gå och lägga mig. Ska upp när klockan slår fem i morgon.

Det blev ett rätt torrt inlägg igen, men någon gång ska komma några bilder på huset, senare, när det är lite tid att fotografera.

Hoppas det blir lite mer bloggaktivitet när vi bor i vårt nya hus.

Ha det gott så länge.