Freitag, 8. Juni 2012

Nu är vi fyra

Hej, idag var det en helt rolig dag. En sån dag som förlöper så helt annat än vad det var tänkt.

Vi var uppe ganska tidigt i morse, för vi hade en tid i bilverkstaden med Ralfs bil. Efter vi hade lämnat bilen i verkstaden strosade vi lite omkring i ett inköpscenter. Framförallt för att äta frukost i ett litet trevligt bageri som finns där. Det var jättemysigt och vi bestämmde oss att titta lite omkring i affärerna. Någon gång hamnade vi i en zooaffär och plötsligt, vi vet inte hur det gick till, var vi på vägen hem igen - med två söta kaniner i bilen, samt bur och foder.
Det var ett sånt beslut man fattar inom sekunder, en alldeles spontan idè.

Och så flyttade de in, Sir Henry och Lord Wilmore. Vi tänkte att de borde få stora namn, för själva är de rätt små :-)

Strax efter ankomsten började vi bygga ihop stallet för sötisarna, för det var tjocka regnmoln som kom närmare. Och precis när stallet var klart blev det ösregn med åsk och blixt. Tur att vi fixade det i tid. Fast de verkar ha inga problem med flyttningen, de är inte ett dugg rädda för någonting, sitter lugnt och mumsar hö och torrfoder medan allt möjligt händer omkring. De är nyfikna och tar reda på deras nya boende.

Nu är det första natten för Sir Henry och Lord Wilmore här hemma hos oss. Hoppas de sover gott.

Och kära ni där ute, sov så gott ni med. Vi hörs.

1 Kommentar:

Sofia hat gesagt…

Så mysigt med små kaniner, hoppas på att få se någon bild av dom snart :) Tack för din kommentar, såg den nu. Undra varför du inte får kommentera, låter mycket konstigt! Men den sista du skrev kom fram i alla fall!

Här har sommaren äntligen dykt upp, något sent, men vi är alla så hemskt hemskt glada för den! Nästan slutet på Juni och nu har vi bara en månad till Augusti och då någongång börjar hösten. Blir nog en väldigt kort sommar i år. Men härligt blir det i alla fall, så länge den stannar!

Jag tänkte bara skriva en kommentar, har mycket här hemma att ta itu med nu medan Hugo sover :) Man måste passa på!

Hoppas ni har det bra! Kram från Arjeplog