Donnerstag, 28. Januar 2010

Jerry

Nu är huset hundfritt igen. Hunden som heter Jerry är 15 år gammal och ensam på väg sedan i tisdags. Otroligt att han var ute så länge i minus femton grader kyla. Då undrar man inte längre varför han har ätit så mycket.

I alla fall så var hans husse här klockan tio för att hämta hem lille Jerry. Och vi alla är glada att det löste sig - ffa Silvester tror jag ;-)

5 Kommentare:

Christina hat gesagt…

Oj oj, hade den varit på rymmen sedan i tisdags i det här vädret!? Lilla kraken, och så gammal dessutom! Vilka strapatser.

Vilken tur att det finns sådana som ni och mannen som ringde på hos er!
Och vilken tur att ni fick fatt på hussen!

Anita hat gesagt…

Hur fick du tag på husse? Vad skönt att det ordnade upp sig med hunden. En jättefin hund för övrigt!

Tuvstarr hat gesagt…

Christina och Smulan: Jag är verkligen glad att vi hittade hussen. När Ralf var på jobbet i morse så började jag genast ringa alla djurhem och veterinärer i närheten. Men nyckeln var sitt skattemärke. En riktigt vänlig kvinna på stadsförvaltningen sökte efter nummret, men det var mycket svårt att hitta hundägaren ändå, för märket var för gammalt. Dessutom var märket i dåligt tillstånd och nummret var nästan inte att läsa. Det var vekligen bara att rädsla. Vi behövde två timmar att få tag på hussen.
Men till sist var hunden överlycklig och det var all möda värt.

Kersti hat gesagt…

Vilken rörande historia. Sån tur att hunden träffade på er vänliga människor som kunde spåra upp hans husse. Jag kan tänka mig att husse var glad över att få tillbaka sin hund.

Tuvstarr hat gesagt…

Kersti: Jo, han var glad. Och vi var glada att vara hundägare - även om det bara var för en natt.